Account verwijderen

Wat er gebeurt

  • Je naam, e-mailadres en wachtwoord worden verwijderd.
  • Je plekken, instellingen en gekoppelde toestellen worden verwijderd.
  • Een lopend abonnement stopt direct. Je betaalt daarna niets meer.
  • Meldingen die je deed blijven zonder je naam staan tot ze verlopen, uiterlijk na 24 uur.